טחינה ירוקה

מצרכים:
1/2 כוס מים קרים מאד

1/2 כוס טחינה גולמית ארציאלי

חצי צרור פטרוזיליה קצוץ

2 שיני שום קלוף
לימון סחוט לפי הטעם

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה:

1. בכלי מתאים מוזגים מים קרים ומכניסים את
   הפטרוזילה. קוצצים / טוחנים בעזרת מוט בלנדר
   למיצוי הטעמים והצבע של הפטרוזיליה

2. מוסיפים את הטחינה והשום וטוחנים שוב

3. מוסיפים מיץ מלימון סחוט ומלח לפי הטעם

4. במידה והטחינה סמיכה - מוסיפים קצת מים קרים.

5. במידה והטחינה דלילה - מוסיפים מעט טחינה גולמית

המסגר 12, אזה"ת אילת

ת.ד 2264, מיקוד 88122

טחינה ארציאלי

© 2020 by Laviton Ltd. Proudly created with Wix.com

טל.  08-667-4740

office@laviton.co.il