אודות 'טחינה ארציאלי'

מפעל הבוטיק 'טחינה ארציאלי' הוקם באילת בשנת 2013 על ידי צחי סנדרוסי, יליד אילת ואיש חזון 
שהשתמש בכישוריו הרבים ובניסיונו הרב בתחומים שונים לבניית המפעל ולתהליך הייצור המיוחד במינו.

תהליך הייצור הייחודי אינו צורך תוספת חומרים (כגון מלח לקילוף זרעי השומשום) או התערבות אדם

ולכן המוצר הסופי התקבל הינו טחינה גולמית אמיתית - המיוצרת מחומר גלם אחד בלבד.

 

חומר הגלם המשמש ליצירת הטחינה הוא שומשום אתיופי מזן חומרה הידוע באיכותו, בטעמו וביתרונותיו הבריאותיים. 'טחינה ארציאלי' מתגאה לציין שהמוצר שלה עשוי 100% שומשום אתיופי מזן חומרה, על אף מחירו הגבוה של השומשום על פני הזנים האחרים.

השומשום נטחן באבן ריחיים בכבישה קרה לשמירה מירבית על הערכים התזונתיים ומתקבלת טחינה גולמית אמיתית, איכותית, בריאה וטעימה.

טחינה ארציאלי מוצעת בשתי וריאציות:

- טחינה גולמית משומשום אתיופי

- טחינה גולמית משומשום אתיופי מלא

המפעל קיבל את תו 'מיוצר בישראל' ומקפיד על סטנדרטים גבוהים בתהליכי הייצור, בסביבת הייצור ובהון האנושי שלוקח חלק בעיבוד המוצר עד להשגת התוצאה הטובה ביותר עבורכם! 

הייצור נעשה בפיקוח וברישיון יצרן מטעם משרד הבריאות.
למפעל כשרות לפסח בכל ימות השנה - השגחת כשרות מטעם המועצה הדתית באילת ובד"צ (בית יוסף)

המסגר 12, אזה"ת אילת

ת.ד 2264, מיקוד 88122

טחינה ארציאלי

© 2020 by Laviton Ltd. Proudly created with Wix.com

טל.  08-667-4740

office@laviton.co.il